Fruit Bloemen Groenten Groenten- pakketten Sappen, stroop, honing en confituur Vlees & eieren Lentebessen Pasta & legume' OXFAM Meel en bloem

TrioBio-lid worden

Iedereen kent ze: er zijn oude en jonge leden, zwoegende en uitgeruste leden, luidruchtige en stille leden. Bij TrioBio willen wij vooral genietende leden zien. Genietend van ons verse fruit, onze bloemen en onze groenten. Genietend van ons biologische perceel, van onze activiteiten en van "het goej leven" zoals wij het noemen.

Om te bestellen en te kopen via de TrioBio-webshop hoeft u geen lid te zijn. Dat staat open voor iedereen.

Iedereen kan kiezen om lid te worden van TrioBio. Het is geen lidmaatschap zoals in een klassieke vereniging of VZW. Een lidmaatschap geeft toegang tot een aantal voordelen. Zo is er de korting van 10% op alle aankopen in de TrioBio-webshop. Ook hebben leden voorrang bij produkten die maar beperkt voorrading zijn, zoals vleespakketten of bloemen.
Een lidmaatschap kost 25 Euro per adres/gezin per jaar. U bepaalt zelf, wanneer de periode begint door het toevoegen van "lidmaatschap" aan het winkelmandje. Het lidmaatschap stopt automatisch. Daarna kunt u jaarlijks kiezen, of u het wil verlengen.
Overigens zal per 1 januari 2023 het systeem van lidmaatschap veranderen. Verder info volgt.

In onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van speciale activiteiten. Te denken valt aan een oogstfeest, een vrijwillige meewerk-middag, een snoeiles of een proeverij. Deze activiteiten zullen in de komende jaren stap-voor-stap vorm krijgen.